Sfeer zit ‘m ook in de kleine dingen: woonaccessoires maken jouw interieur compleet. De spullen, decorstukken en versieringen in de collectie van Van Hees Design zorgen bovendien voor karakter, verbazing en misschien zelfs een opgetrokken wenkbrauw. Wij hebben een voorliefde voor rariteiten en dus vind je bij ons geen standaard sfeermakers, maar bijzondere vondsten en unieke items. Oude wijnvaten, opgezette dieren, industriële ventilatoren; browse door onze collectie woonaccessoires en ontdek!

Accessoires

Trog

95.00

Accessoires

Pot

Waardering 4.33 uit 5
59.95

Unieke woondecoratie

Wat maakt jouw interieur eigen en af? Precies, de juiste accessoires zorgen ervoor dat jij je thuis voelt. It’s about the details! De collectie van Van Hees Design bestaat uitsluitend uit stukken met een verhaal: antiek, curiosa en rariteiten. Iconische items dus. Vintage spullen hebben gewoon zoveel meer uitstraling en karakter! Onze woondecoratie is perfect om jouw eigen industriële, brocante of robuuste sfeer aan je interieur te geven.

Sfeermakers met een verhaal

Je vindt bij ons exclusieve en authentieke woonaccessoires, die we vanuit heel Europa naar Nederland brengen. Daarbij kun je denken aan kleine spulletjes zoals een brocante sleutel, gymringen uit de jaren ’70, houten wielen of koperen rariteiten tot grote decoratiestukken zoals een oude houten deur.

Ook houden we van robuust en stoer, dus hebben we bij Van Hees Design met regelmaat opgezette reptielen en verweerde tonnen en karaffen in de collectie. Geen item is hetzelfde en allemaal hebben ze hun eigen geschiedenis.

De woonaccessoires zijn veelal unieke vondsten, houd daar rekening mee als je een item op het oog hebt. Wil je een bepaald decorstuk echt graag hebben, dan raden wij je aan snel een keuze te maken. De collectie wisselt namelijk dagelijks op basis van vraag en aanbod.

Vintage woonaccessoires online bestellen

Je kunt onze collectie vintage en industriële woonaccessoires in de webshop kopen. Wij bezorgen door heel Nederland en op aanvraag daarbuiten. Wil je jouw favoriete sfeermaker graag eerst zien voor je beslist, breng dan een bezoekje aan onze showroom (open op zaterdagochtend of op afspraak).