Onze exclusieve eiken blokken zijn verweerd en doorleefd. Dit is geen namaak, het zijn robuuste houten blokken met geschiedenis. Vaak hebben ze jarenlang buiten gestaan of gediend als slagersblok. Zo’n authentiek eiken blok is ideaal als salontafel of bijzettafel. Een aanwinst voor je interieur, wat zo’n meubelstuk voegt ontzettend veel sfeer toe. We hebben ze regelmatig en in verschillende formaten beschikbaar, maar de collectie wisselt heel snel. Zit jouw droomexemplaar er al bij?

Authentieke eiken blokken

Originele houten blokken zijn ontzettend populair. Het is het verhaal erachter wat ze zo bijzonder maakt. En wat ze onderscheidt van de nieuwe exemplaren. Zo’n authentiek stuk draagt op sfeervolle wijze bij aan de uitstraling van je interieur. Of je nu van industrieel, vintage of landelijk houdt; meubels met karakter passen altijd en laten bovendien zien dat jij smaak hebt.

Stoer: slagersblok als tafel

Van Hees Design verkoopt authentieke eiken blokken en slagersblokken die we vanuit heel Europa naar Nederland brengen. Het hout is doorleefd en verweerd, soms omdat het gediend heeft als slagersblok, soms omdat het jarenlang in weer en wind buiten heeft gestaan. Deze houten blokken zijn nu heel gewild als bijzettafel of salontafel. Ze zijn gemaakt van massief eiken, dus lekker robuust. Door hun herkomst, gebruik en formaat zijn ze stuk voor stuk uniek, met hun eigen, stoere uitstraling.

Het mooie van hout is, dat het in vrijwel elke inrichting past. Zo’n houten blok brengt als het ware ‘leven’ in een interieur. Prachtig in een landelijke stijl en een mooie compensatie voor het staal en de gladde oppervlakken van een industriële inrichting. Waar zet jij zo’n prachtstuk neer?

Massief houten blokken in beperkte oplage

Onze eiken blokken zijn origineel en hebben daardoor gebruikssporen. Dat is ook juist wat ze hun uitstraling geeft. De kleur van het hout kan enorm verschillen, afhankelijk van de herkomst ervan. Houd daar rekening mee.

Aangezien het veelal unieke vondsten betreft, hebben wij geen grote partijen beschikbaar. Onze collectie wisselt voortdurend op basis van vraag en aanbod. Zie je dus een authentiek houten blok wat perfect past in jouw interieur, dan raden wij je aan snel te beslissen.

Slagersblokken online kopen of bezoek de showroom

Je kunt onze collectie houten blokken online kopen. Wij bezorgen door heel Nederland en op aanvraag daarbuiten. Wil je de eiken blokken graag eerst zien, bezoek dan onze showroom – een waar walhalla! – op zaterdagochtend.