Industriële verlichting

Een ruimte kan nog zo mooi ingericht zijn, zonder verlichting zie je er niks van. Je kunt natuurlijk kiezen voor een simpele lamp, maar waarom zou je functionaliteit niet combineren met karakter? Oude fabriekslampen en originele industriële verlichting geven je interieur sfeer als geen ander. In de collectie van Van Hees Design vind je uitsluitend authentieke industriële lampen, die we zo veel mogelijk in originele staat verkopen. Let op: het aanbod wisselt snel!

Industriële lampen

Lamp

Waardering 4.00 uit 5
195.00

Authentieke industriële verlichting

Industriële verlichting is waanzinnig populair. Het karakter dat van de lampen uit gaat, is dan ook ongeëvenaard. Wil je dit ook in je interieur, kies dan voor originele industriële lampen of oude fabriekslampen. Deze verlichting met een verhaal is vele malen sfeervoller dan een nieuw gekocht exempaar.

One-of-a-kind oude fabriekslampen

Van Hees Design verkoopt authentieke industriële lampen die we vinden door heel Europa. Sommige lampen hebben in een fabriek gehangen, andere in productiehallen. Stuk voor stuk hebben ze een eigen, stoere uitstraling. Aangezien het veelal unieke vondsten betreft, hebben wij geen grote partijen beschikbaar en onze collectie wisselt voortdurend op basis van vraag en aanbod. Zie je dus een item wat je echt graag wilt hebben, dan raden wij je aan snel te beslissen. Vintage industriële verlichting heeft natuurlijk gebruikssporen, dat is ook juist wat de lampen hun uitstraling geeft. Waar nodig restaureren wij de lampen, maar we houden het originele ontwerp zo veel mogelijk in tact. De vaak simpele ontwerpen zijn beeldschoon in hun eenvoud. Het mooie van oude fabriekslampen is, dat ze hierdoor in vrijwel elk interieur passen. Industrieel of juist landelijk, boven de keukentafel of het bureau. Waar hang jij deze prachtstukken op?

Industriële lampen online kopen of bezoek de showroom

Je kunt onze collectie industriële verlichting en originele fabriekslampen online kopen. Wij bezorgen door heel Nederland en op aanvraag daarbuiten. Wil je het item dat je op het oog hebt graag eerst zien, bezoek dan onze showroom op zaterdagochtend.