Van Hees Design meubels met een verhaal

Wij zijn bijzonder gecharmeerd van rariteiten, iconic pieces en unieke items met geschiedenis. Die niet bij Jan en alleman in het interieur staan. Stukken die een inrichting buitengewoon en eigen maken.

Vergane glorie wordt goede smaak

Wat kun je bij Van Hees Design verwachten? Onze collectie is stoer, iconisch, gedurfd, vintage en industrieel. Huisraad gemaakt van oude bouwmaterialen. Meubels van hout wat zijn karakter kreeg door jarenlang weer en wind te doorstaan. Items uit fabrieken, boerderijen en andere vergane glorie. Het zijn die spullen, die glans geven aan jouw interieur.

Styling en maatwerk door Van Hees Design

Inmiddels mocht Van Hees Design al een aantal projecten inrichten, zoals een pop-up store in Gorinchem. Wij kunnen zelfs gericht inkopen voor styling-opdrachten op projectmatige basis. Ook maken we op aanvraag zelf meubilair van oud hout. Lees daarover meer op de pagina styling en maatwerk.

Je koopt onze vintage meubelen, rariteiten en authentieke woonaccessoires in onze webshop. Mocht je de items graag eerst willen bewonderen, dan kun je langskomen in onze showroom, een waar walhalla!

Openingstijden showroom Van Hees Design: zaterdag 09.00 -12.00 of op afspraak.