Tafels

Ben je op zoek naar een originele eetkamertafel, iconische salontafel, houten bijzettafel of stoere tuintafel? Wij verzamelen authentieke meubels vanuit heel Europa en bieden ze te koop aan in onze webshop. In onze collectie vind je unieke vintage tafels, veelal gemaakt van doorleefd en verweerd hout of gerecyclede bouwmaterialen. Een tafel waaraan gezeten, gegeten en geleefd kan worden. Op aanvraag maken wij ook tafels van oud hout op maat.

Authentieke houten tafels

Een tafel is behoorlijk bepalend voor de ruimte waarin deze staat. Van Hees Design heeft een voorliefde voor doorleefde meubels en in onze collectie vind je dan ook uitsluitend tafels met een verhaal. Het karakter wat van deze authentieke stukken uitgaat, is ongeëvenaard. Vele malen sfeervoller dan een nieuw gekocht exemplaar. Ben je dus op zoek naar meubilair wat jouw interieur echt een jaloersmakende, eigen uitstraling geeft, bekijk dan eens onze bijzondere collectie oude houten tafels.

Landelijk, robuust en industrieel

Van Hees Design verkoopt authentieke tafels, bureau’s, bijzettafels en koffietafels die we vinden door heel Europa. Sommige stukken komen uit een slagerij, sommige zijn gemaakt van een hakblok of van hout wat zijn doorleefde uitstraling kreeg door jarenlang buiten te hebben gestaan. Stuk voor stuk zijn het unieke items, die in een landelijk, stoer of industrieel interieur prachtig tot zijn recht komen. Het betreft veelal unieke vondsten, dus zie je een tafel die perfect in jouw inrichting past, dan raden wij je aan snel te beslissen.

Originele houten tafels online kopen

Vintage meubels hebben natuurlijk gebruikssporen, het hout is doorleefd en verweerd. Dat is ook wat de tafels hun bijzondere uitstraling geeft. Houd daar rekening mee wanneer je bestelt.

Je kunt onze originele houten (bijzet)tafels en bureaus met een klik via de webshop bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland en op aanvraag daarbuiten. Wil je de collectie eerst graag bekijken, bezoek dan ons meubelwalhalla op zaterdagochtend.